Valokuvatorstain tarkoitus on haastaa viikoittain kaikentasoiset valokuvaajat ottamaan kuvia, ja sitä kautta inspiroitumaan ympäröivästä maailmasta, näkemästään. Blogin päämääränä on myös osaltaan auttaa osallistujia tutustumaan toisiin kuvaajiin linkkilistan kautta. Kommentointi ja yhteisöllisyys on toivottavaa. Joka torstai annetaan uusi aihe, inspis.

Kolmannen viikon haaste

Valokuvatorstain kolmannen viikon teema on poimittu kommenttilootaan jätetyistä monista aihe-ehdotuksista. Haasteena on pohtia sanoja pyöriä, pyöreä, pyörä ja ottaa aihetta sivuava valokuva. Voit assosioida vapaasti. Voit pitää hauskaa, ottaa kantaa, tai olla syvällinen. Mieti mikä annettuun teemaan liittyvistä kuvauskohteista olisi juuri nyt sinulle ajankohtainen, ihanteellinen tai mahdollinen toteuttaa.

Osallistuminen

Tarvitset kameran, ja blogin jolla voit julkaista kuvasi. Sen ei tarvitse olla erillinen valokuvablogi. Näppäät annettua aihetta sivuavan valokuvan, julkaiset sen blogillasi ja jätät staattisen* linkin Valokuvatorstai-blogin kommenttiosaston laatikkoon, jossa lukee "Kotisivusi osoite". Näin saamme suoran, toimivan linkin blogillesi ja vieläpä oikeaan postaukseen.

Jätäthän vastaukset haasteeseen vain tämän kirjoituksen kommenttilootaan, selkeyden vuoksi. Kiitos!

Valokuvatorstain moderoijat ovat tällä viikolla Maijamuru, Luke, Valpuri ja Maria. Kiitos Tuille ideoista ja yhteistyöstä.

*Staattinen linkki on tarkka osoite postaukselle, josta valokuva löytyy. Vuodatus-blogeista staattisen osoitteen löytää klikkaamalla hiiren vasemmalla kyseisen postauksen otsikkoa. Kun postaus aukeaa yksinään, olet löytänyt tarkan osoitteen. Tarkka tai staattinen osoite ilmaantuu osoiterivistölle, josta sen voi kopioida hiiren vasemmalla ja siirtää kommenttilootaan. Bloggerissa staattinen osoite on yleensä postauksen lopussa, klikkaa esimerkiksi päivämäärää. Jos postaus aukeaa uudelleen yksinään, löytyy tarkka osoite osoiteriviltä, josta sen voi kopioida hiiren vasemmalla kommenttilootaan.

Osallistujien linkkilista!

Jos olet osallistunut valokuvatorstain haasteisiin, blogisi nimen pitäisi nyt näkyä Valokuvatorstain oikeassa sivupalkissa. Jos huomaat nimesi puuttuvan, tai nimessä/linkissä jotakin häikkää, jätä ihmeessä kommenttilootaan viesti. Lisäilemme uusia nimiä sivupalkkiin pikku hiljaa, sitä mukaa kuin niitä tulee, ja talkoovoimat riittävät.

Jos olet kiinnostunut Runotorstain haasteista, siirry Runotorstaihin.

Terveisin Maria


Torstai 8.6.06:

Outi: Jimi Tiikerikissa ja Aina Hopeasalama

Mediaope: Mediaopettajan päiväkirjoja

Natina: Jupinaa ja mutinoita

Tinka: Kirjoituksia kellarista

Blogisisko: Blogisisko2

Tellu: Tellun neuleblogi

Marla K: Satunnaista sanailua

Näkymätön tyttö: Näkymätön tyttö 

Katu ei puhu: Katu ei puhu, ei tunnusta mitään

Tommi: Katson ulos ikkunasta

Torstai: Torstai

Olli: Madonreikä

Hahmo: Kiltin tytön blogi

Timo: Realistisen optimistin juttuja

Tavallinen: Tavallisen tavallista tarinaa

Tattis: Kiitos ja anteeksi

Obeesia: Obeesian sydän

Saniainen: Opettelen digikuvaamaan

Kukkis: Kukkamaa

Itte: Myllerryksissä

Helena: Helenan nettipäiväkirja

Ilona: Paljain käsin

Ziina: Pahainen blogi

Maria: Marian kuvat

Neonilla: Neonilla

Neulekirppu: Kuvauksia by Neulekirppu

Merita: Pääntyhjennys

Jaska: Jaskan puutarha Jaskas trädgård

Katja: Kirjava

b.: Benrope

Leena: Leenan huokaukset

Tanssiva harmaa pantteri: Tanssiva harmaa pantteri

Kahjo: Perhepotretti Sanaton

Sari alias Lady Baffles: Keksi

Matonen: Matonen

Henkka: Harhalogi (beta)

Ammuja: Maatilalla (ei oma)

Halo Efekti: Halo Efekti - Kuvablogi

Luke Lukemukset

Maitokivi Zoetrooppi