Valokuvatorstain tarkoitus on haastaa viikoittain kaikentasoiset valokuvaajat ottamaan kuvia, ja sitä kautta inspiroitumaan ympäröivästä maailmasta, näkemästään. Blogin päämääränä on myös osaltaan auttaa osallistujia tutustumaan toisiin kuvaajiin linkkilistan kautta. Kommentointi ja yhteisöllisyys on toivottavaa. Joka torstai annetaan uusi aihe, inspis. Kuka tahansa voi ehdottaa uusia aiheita jättämällä viesti kommenttilootaan.

Osallistuminen

Tarvitset kameran ja blogin, jolla voit julkaista kuvasi. Sen ei tarvitse olla erillinen valokuvablogi. Näppäät annettua aihetta sivuavan valokuvan, julkaiset sen blogillasi ja jätät staattisen* linkin Valokuvatorstai-blogin kommenttiosaston laatikkoon, jossa lukee "Kotisivusi osoite". Näin saamme suoran, toimivan linkin blogillesi ja vieläpä oikeaan postaukseen. Koska tämä on blogin koeajo, katsomme kuinka moni osallistuu. Tarkoitus olisi ennen pitkää listata kunkin viikon osallistuvat blogit itse blogisivulle, joka tietysti lisää näkyvyyttä ja helpottaa osallistujien blogihoppailua.

Ensimmäinen inspis annetaan tällä viikolla poikkeuksellisesti jo keskiviikkona 24.5.06, koska torstai on pyhäpäivä. Ihan jo jännittää, mikä aihe tulee olemaan. En itsekään vielä tiedä. Ehdotuksia ensimmäiseksi aiheeksi otetaan vastaan!

Ei kun odottamaan tämän viikon inspistä ja napsimaan kuvia!  Kiitos muille ideoista ja tuesta. Etsin sopivia yhteistyökumppaneita blogin ylläpitoon.

Terveisin Maria. Olen harrastajakuvaaja. Tässä Valokuvablogini.

*Staattinen linkki (permalink) on tarkka osoite postaukselle, josta valokuva löytyy. Vuodatus-blogeista staattisen osoitteen löytää klikkaamalla hiiren vasemmalla kyseisen postauksen otsikkoa. Tarkka osoite ilmaantuu osoiterivistölle, josta sen voi kopioida hiiren oikealla ja siirtää kommenttilootaan. Bloggerissa staattinen osoite on yleensä postauksen lopussa, klikkaa esimerkiksi päivämäärää. Jos postaus aukeaa uudelleen yksinään, löytyy tarkka osoite osoiteriviltä, josta sen voi kopioida kommenttilootaan.

Hei, jos olet kiinnostut Runotorstain haasteista, siirry tästä Runotorstaihin!